Αναζήτηση:  
Αρχική σελίδα Νέα του Τμήματος Σελίδα ασθενών Σελίδα οφθαλμιάτρων Νέοι Οφθαλμίατροι Σύνδεσμοι Επικοινωνία

Κατηγορίες

Περιοχή Μελών
Είσοδος Μέλους
Έχετε ξεχάσει τον κωδικό;
Δημιουργία νέου κωδικού.

.
Ταυτότητα Τμήματος

Το Τμήμα Προσθίων Μορίων της Β’ Οφθαλμολογικής Κλινικής του ΑΠΘ λειτουργεί στα πλαίσια του καταστατικού λειτουργίας της Κλινικής.

Υπεύθυνος λειτουργίας της Κλινικής και κατά συνέπεια και του τμήματος είναι ο καθηγητής Οφθαλμολογίας του ΑΠΘ και διευθυντής της Κλινικής κ. Σταύρος Δημητράκος. Από τον διευθυντή έχει ορισθεί ως υπεύθυνος για την επιστημονική και κλινική λειτουργία του τμήματος ο τότε λέκτορας και σήμερα επίκουρος καθηγητής ΑΠΘ κ. Ιωάννης Τσινόπουλος.

Το τμήμα άρχισε να λειτουργεί από τον Μάιο του 2008 με την εγκατάστασή του στην Αίθουσα Ε322 της Οφθαλμολογικής Κλινικής στον 3ο όροφο του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Σκοπός του τμήματος είναι η κλινική και επιστημονική έρευνα αλλά και πράξη στις παθήσεις του προσθίου ημιμορίου του Οφθαλμού. Ιδιαίτερα πρέπει να υπογραμμισθεί η ενασχόλησή του με παθήσεις του φακού, του κερατοειδούς αλλά και των επικουρικών μορίων του οφθαλμού

Τα στελέχη που πλαισιώνουν το τμήμα είναι μέλη ΔΕΠ του ΑΠΘ που έχουν κύριο γνωστικό αντικείμενο την Οφθαλμολογία και επιμέρους ενασχόληση με το πρόσθιο ημιμόριο του Οφθαλμού, καθώς επίσης μεταπτυχιακοί ερευνητές αλλά και ειδικευόμενοι στην Οφθαλμολογία που εκπονούν τη διδακτορική τους διατριβή σε θέματα αναφοράς του τμήματος.

Πέντε χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του τμήματος είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεχίζουμε την παρουσία μας στο διαδίκτυο και ευελπιστούμε να στεκόμαστε άξια στις προκλήσεις της εποχής μας μέσα από ένα τμήμα που λειτουργεί στα πλαίσια του δημόσιου χαρακτήρα μιας Πανεπιστημιακής Κλινικής.

Με τις σκέψεις αυτές σας καλωσορίζουμε στην δικτυακή μας θέση και ευελπιστούμε σε μια γόνιμη συνεργασία 

Ο Υπεύθυνος του Τμήματος
Γιάννης Τσινόπουλος
Επίκουρος Καθηγητής Οφθαλμολογίας Α.Π.Θ

 
 
Today: 04-08-2020, 14:25Αρχική σελίδα Νέα του Τμήματος Σελίδα ασθενών Σελίδα οφθαλμιάτρων Νέοι Οφθαλμίατροι Σύνδεσμοι Επικοινωνία
Powered by Netmart.gr - Design by infocus.