Αναζήτηση:  
Αρχική σελίδα Νέα του Τμήματος Σελίδα ασθενών Σελίδα οφθαλμιάτρων Νέοι Οφθαλμίατροι Σύνδεσμοι Επικοινωνία

Κατηγορίες

Περιοχή Μελών
Είσοδος Μέλους
Έχετε ξεχάσει τον κωδικό;
Δημιουργία νέου κωδικού.

.
Κλινικό & Ερευνητικό Έργο

    Το ερευνητικό έργο περιλαμβάνει το σχεδιασμό και την εκτέλεση ερευνητικών πρωτοκόλλων Κλινικών, Εργαστηριακών και Πειραματικών Μελετών για την παραγωγή πρωτότυπης γνώσης και τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων τους από τα μέλη ΔΕΠ της Κλινικής αυτοτελώς ή σε συνεργασία με άλλα μέλη ΔΕΠ ή εξωπανεπιστημιακούς ερευνητές από την Ελλάδα ή το εξωτερικό, καθώς και την υποστήριξη της διεξαγωγής μεταπτυχιακών διπλωματικών εργασιών και πρωτοτύπων διδακτορικών διατριβών από νέους ερευνητές.

    Το κλινικό έργο περιλαμβάνει την κλινική διάγνωση, την εργαστηριακή, παρακλινική διερεύνηση και τη θεραπευτική, συντηρητική και παρεμβατική, αντιμετώπιση με σύγχρονες, διεθνώς ανταγωνιστικές μεθόδους, των ασθενών, που νοσηλεύονται στην Κλινική και στις Υπομονάδες της, ή σε άλλες Κλινικές και Μονάδες του Νοσοκομείου, καθώς και των εξωτερικών ασθενών  που προσέρχονται ή παραπέμπονται και παρακολουθούνται στα Εξωτερικά Ιατρεία της. Τα μέλη ΔΕΠ και οι λοιποί ιατροί της κλινικής, συνοδευόμενοι από τους ειδικευόμενους ιατρούς και ομάδα φοιτητών επισκέπτονται τους ασθενείς για ενημέρωση, συμπλήρωση, αλλαγή ή διακοπή νοσηλείας ή παραγγελία για εργαστηριακές και λοιπές εξετάσεις. Στις επισκέψεις αυτές, στις οποίες προΐσταται ο διευθυντής, συζητούνται διαγνωστικά και θεραπευτικά προβλήματα ενδιαφερουσών περιπτώσεων.

 
Today: 29-09-2020, 12:31Αρχική σελίδα Νέα του Τμήματος Σελίδα ασθενών Σελίδα οφθαλμιάτρων Νέοι Οφθαλμίατροι Σύνδεσμοι Επικοινωνία
Powered by Netmart.gr - Design by infocus.